Eco FriendlyElectronics

Muama Enence рецензии 2020 (BG) България – поръчайте сега!

Muama Enence pareri forum Romania - Cumpara online!

Някога се чудите да носите личен асистент със себе си, където и да отидете? Хората, които обичат да пътуват в различни страни или трябва да се преместят в чужда земя поради професионални причини, винаги трябва първо да се адаптират към езика на земята. Моят приятел наскоро пътува до България. Английският не се говори много широко там. Българският език е използваният език, като по този начин почти 97% от жителите на страната. Трудно време разговаряше с местните, по-късно се присъедини и към българските класове. Но винаги ли е възможно да научите езика на страната, ако сте там? Понякога ние наемаме помощ, но това също не е жизнеспособна опция и понякога може да е доста скъпо.

Какво е Muama Enence

Представяме ви Muama Enence, незабавен гласов преводач. Това ефективно устройство е в състояние да преведе почти 40 езика за комуникация. Muama Enence е компактно, преносимо нещо, което може да се носи със себе си, където и да се местите. Muama Enence е компактно, преносимо нещо, което може да се носи със себе си, където и да се местите. Инициализацията му също не отнема много време, само 30 секунди. Можете бързо да го използвате, когато е необходимо.

Кой би го купил?

Всеки, който е изрод от пътуване по лични или официални причини, би поискал това. Това е чудесна помощ за свързване с местните езикови говорители от всяка страна, например България.

Бизнес пътниците ще смятат за постоянно важно да носят толкова ефективен преводач на толкова ниска цена със себе си. Докато провежда срещи или се опитва да се свърже с роден приятел, тази машина кара гледача да възкликва уау!

Предимства от използването на Muama Enence

 • В днешната конкуренция това странно малко момче превъзхожда няколко конкурентни преводачи.
 • Цветът и дизайнът го правят привлекателен.
 • Той може да конвертира повече от 40 езика във вашия удобен лингво.
 • Процесът на превод е наистина бърз със само 1,5 секунди закъснение, поради което се използва по време на разговори.
 • Друго предимство, което прави Muama Enence уникален е, че не е необходимо да се работи винаги с интернет.
 • Свързването му с телефона чрез Bluetooth, подобрява неговата производителност.

Технически факти на Muama Enence

 • Този малък преводач за реч симулира ipod или mp3 плейър в неговата работа.
 • Има два бутона. Натискаш един в края си и говориш на ума си. Ами сега, не винаги умът ви! Сериозно, това китайско устройство превежда всичко това, дори твърде много изречения подред. След като бутонът се освободи, вашите мисли се възприемат от човека от другия край на български или на който и да е друг език, към който той принадлежи. T той също се повтаря в другия край, като натисне другия бутон. Нищо не може да бъде по-лесно от това!
 • Езиците, които може да преобразува, са български, арабски, малайски, корейски и т.н.
 • Той има здрава батерия, която може да издържи до четири дни след напълно зареждане.
 • В реално време устройството завършва, че работи за 1,5 секунди, имам предвид превода.
 • Качеството на звуковия запис е високо, което позволява плавна взаимна комуникация.

Как точно работи Muama Enence?

MUAMA ENENCE работи с вашия телефон. В мобилния ви телефон трябва да бъде инсталирано приложение и след това устройството трябва да бъде свързано с него чрез Bluetooth. Телефонът трябва да се поддържа постоянно за правилното му функциониране. Езиците, които ви трябват за превод, трябва да бъдат изтеглени от Google Play Store на телефона и управлявани от там.

Как се използва?

Използването на Muama Enence е много лесно След като е свързан с вашия телефон и всичко е настроено с wifi или 4G връзка, просто трябва да говорите в устройството, като натиснете бутона „A“ от ваша страна. След пускането на превключвателя, вашият приятел или разговарящ може да ви чуе как се пречиствате на преведен език. По същия начин, когато вашият партньор е готов да говори, той или тя трябва да натисне бутона за говорител „B“ в другия край на устройството и да завърши разговора. При пускането MUAMA ENENCE автоматично завършва работата си. Благодарение на висококачествената система за запис, чутият глас е ясен и отчетлив, което го прави лесен за разбиране.

Какво прави Muama Enence по-добър от другите продукти?

Цената на $ 89, Muama Enence е най-евтиният преводач от всички конкуренти на пазара. Режимът на работа е прост и не тромав като много други преводачи, които биха свършили тази проста работа след много звездни потребителски проблеми. Muama Enence, работи в тандем с телефона ви. Изтегленото приложение и връзка чрез Bluetooth в присъствието на wifi или 4G са достатъчни за MUAMA ENENCE да функционира правилно. Устройството работи като говорител за микрофон и реалните преводи се случват чрез приложението. И така, животът на батерията продължава дълго от предишния.

Кажете на клиента,

Muama Enence спечели висока популярност, тъй като е появата на японския пазар. Нека чуем няколко ярки преживявания относно продукта,

Ед казва: „Това устройство прекрасно се сближава с моя iPhone и може да се използва за преглед на печатен превод в него. Устройството просто чува моя глас и се превежда на говорим глас на другия език. Идеална стойност за пари, препоръчвам Muama Enence на всички мои приятели пътешественици. “

Киара казва: „Минаха две седмици, за да пристигна на моето място от Китай. Просто го свързах с телефона си и той беше готов за употреба. Не съм виждал по-лесно управление на джаджи от това. Качеството на превода е толкова добро, че мога да чуя ясно всяка дума дори на заето пазарно място. Прекалено съм доволен от Muama Enence. “

Чанг казва: „Този преводач работи добре. Изисква Bluetooth да се свърже с моя смартфон и осигурява отлично обслужване по отношение на превода. Устройството може едновременно да слуша два различни езика и да превежда. Животът на батерията наистина е дълъг. Горещо препоръчвам Muama Enence.

Моля, споделете и ценния си опит в секцията за коментари. Ще се радваме да чуем от вас.

Къде мога да го купя сега?

Ако четете това сега, не отлагайте. Купете вашето сега, чрез предоставената връзка и се възползвайте от ексклузивна отстъпка от 50% с безплатна доставка и без гаранция за връщане на парите. Офертите са само за нашите читатели и скоро ще изтекат. Така че, побързайте!

Моята препоръка

Бидейки любител на езика, обичам да говоря с хора с различни диалекти. Докато пътувам, никога не забравям да сложа Muama Enence в котето си за лесни разговори. Използването му от много време ми позволи да науча донякъде няколко езика. Това е напълно достойно за вашата инвестиция.

Leave a Response

thiscruelwar team
Greetings, I’m from thiscruelwar Team. I’m a web developer living in New York City, NY. I am a fan of reading, writing, and photography. I’m also interested in technology and web development.